A Big Green Egg az 1974-es kezdetek óta mára fogalommá vált a professzionális grillezők világában.
A tökéletesen légáramlás még egy előnnyel jár, mivel az EGG-en belül forró marad a levegő, igazán takarékosan és környezetbarát módon használható. A faszén sokkal tovább ég és kevesebb hamut termel. Azon kívül, hogy fenntartható módon használható, az EGG fenntartható alapanyagokból is készül. A Big Green Eggnél törekednek arra, hogy minden termékük és kiegészítő fenntartható alapanyagokból készüljön.
A Big Green Eggben 70 és 400 Celsius fok között szabadon állítható a hőmérséklet, akkor is ha a külső hőmérséklet bőven mínuszokban áll. A legjobb minőségű hőszigetelő kerámiának köszönhetően a külső hőmérséklet nincs hatással az EGG belső hőmérsékletére
Az összetétel, a gyártás és az utánozhatatlan kerámia mind együtt teszik a Big Green Egg-et egy tartós kültéri sütővé, hosszabb várható élettartammal, mint bármilyen hasonló termék esetében.
A Big Green Egg legalább 100.000-szer felmelegíthető anélkül, hogy veszíteni minőségéből, ami azt jelenti, hogy egy EGG legalább egy élethosszig végigkísér, így mindig egészségesen süthet és a legjobb ízeket hozhatja ki az ételekből.
A grillezés, sütés, párolás, pirítás és füstölés mellett a Big Green Egg természesen grill sütő is, így lassú tűzön, alacsony hőmérsékleten órák hosszat is süthet benne különböző húsokat.
A kerámia convEGGtor használatával könnyedén átalakítható a Big Green Egg-et egy kemencévé vagy smoker-ré. A sütőkő használatával pedig a legjobb kenyereket és pizzákat sütheti a tökéletes ropogós tésztával. A lehetőségek végtelenek: próbáljon ki mindent és engedje szabadjára a fantáziáját!



















Vélemények
Nincsenek vélemények még.